Badkamers Haarlem

Breng een bezoek aan Intermat, de badkamerspecialist in de omgeving Haarlem. Intermat biedt voor ieder wat wils en heeft badkamers in uiteenlopende stijlen - van klassiek tot strak modern. In onze showroom hebben wij opstellingen staan van al onze badkamermerken, waaronder Villeroy & Boch, Duravit, Axor en Hansgrohe.

badkamers-haarlem.jpg

Optimaal genieten van je badkamer in Haarlem

Wij begeleiden onze klanten gedurende het gehele proces; van de oriëntatie tot de plaatsing. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt en jarenlang van je aankoop kunt genieten. Daarom besteden wij veel aandacht aan het maken van een prachtig badkamerontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Onze adviseurs kennen alle ins en outs van onze badkamers en weten als geen ander hoe je een badkamer slim kunt inrichtten zodat je er optimaal van kunt genieten. 

Voor elk budget zijn er prachtige badkamers op maat

Op basis van jouw wensen en budget stellen wij een prachtige badkamer voor je samen. Onze klanten verbazen zich vaak dat wij ook voor een klein budget mooie kwalitatieve badkamers samenstellen. Kom eens langs bij onze badkamer showroom bij Haarlem en laat je verrassen door onze prachtige betaalbare badkamers.

Wandel door onze badkamers in Haarlem

Wij nodigen je graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze badkamershowroom in de buurt van Haarlem. Hier kun je heerlijk door de verschillende badkameropstellingen heen wandelen om jouw voorkeuren te ontdekken. Onze adviseurs lopen graag met je mee voor het beantwoorden van je vragen. 

Maak een afspraak en kom eens langs Haarlem

Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij onze tegels showroom bij Haarlem (Mijdrecht). Wij raden al onze klanten aan om een afspraak te maken, zodat wij alle tijd kunnen reserveren. Maar je bent uiteraard ook van harte welkom om spontaan eens langs te komen. Bekijk de openingstijden van onze showroom.

Adres badkamershowroom bij Haarlem

Intermat
Constructieweg 6
3641 SB, Mijdrecht

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid