Badkamers Gouda

Inspiratie op doen voor jouw droombadkamer? Intermat helpt je graag om jouw droom te realiseren. Laat je inspireren en adviseren door onze ervaren adviseurs. 

badkamers-gouda.jpg

Ontdek jouw badkamerstijl in onze showroom nabij Gouda

Een bezoek aan showroom is een ontdekkingsreis waarin je je eigen stijl ontdekt. Wij inspireren je graag met behulp van onze uitgebreide collectie aan klassieke, design en moderne badkamers. Onze badkamers staan prachtig tentoongesteld in onze showroom nabij Gouda. Hier vind je een breed assortiment aan toonaangevende badkamermerken. 

Bekijk onze badkamers in de showroom bij Gouda

In onze showroom wacht je 2000 m2 aan inspiratie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij Intermat. 

Openingstijden showroom badkamers Gouda

Maandag t/m vrijdag          09.00 uur - 17.00 uur
Koopavond (do)                 19.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag                            10.00 uur - 16.00 uur  

Adresgegevens

Constructieweg 6
3641 SB, Mijdrecht

Intermat biedt naast badkamers ook keukens en tegels

Onze showroom bestaat naast badkamers ook uit een ruim assortiment van keukens, tegels en de Mosa Experience Centre. Alles onder één dak, de mooiste badkamers showroom nabij Utrecht, centraal gelegen te Mijdrecht. 

Bekijk onze inspiratiepagina

Alvast inspiratie opdoen voordat je een bezoek brengt aan onze badkamershowroom bij Gouda? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Wat onze klanten vinden van onze badkamers 

Intermat wordt door haar klanten beoordeeld met een 9,0. Daar zijn wij trots op! Lees hier wat Joost en Nicolette vonden van hun nieuwe badkamer.

Maak een afspraak voor een rondleiding langs onze badkamers in Gouda 

Wij nemen graag alle tijd voor je om je uitgebreid rond te leiden. Daarom raden wij je aan om van te voren een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zo kunnen wij alle tijd reserveren voor een rondleiding zodat we samen al je ideeën en vragen kunnen bespreken. 

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid