Badkamer showroom Amsterdam

Bij Intermat, dé badkamer showroom in Amsterdam en omgeving, vind je gegarandeerd jouw droombadkamer. Wij hebben diverse opstellingen staan, van modern tot klassiek en van zeer luxe tot verrassend betaalbaar. Je kunt hier heerlijk doorheen wandelen en de badkamers echt ervaren. In onze badkamer showroom bij Amsterdam ontdek je jouw stijl.

badkamer-showroom-amsterdam.jpg

Badkamer showroom Amsterdam: 2000 m2 aan inspiratie

Wij nodigen je van harte uit in onze badkamer showroom in Amsterdam waar je betoverd wordt door 2000 vierkante meter aan inspiratie. Je kunt spontaan langskomen of een vrijblijvende afspraak maken met een van onze ervaren adviseurs. 

Badkamer showroom Amsterdam: voor de beste kwaliteit

In onze badkamer showroom vind je kwalitatieve badkamermerken die jarenlang mooi blijven. Een greep uit onze collectie:

Inspiratie opdoen voor een bezoek aan onze badkamer showroom?

Wil je, voordat je een bezoek brengt aan onze badkamer showroom bij Amsterdam, alvast inspiratie opdoen voor je toekomstige badkamer? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina

Keukenwinkel Amsterdam biedt naast badkamers ook tegels

Naast badkamers hebben wij ook een groot aanbod aan bijpassende tegels. Kortom: alles onder één dak, in de mooiste badkamer showroom in omgeving Amsterdam, centraal gelegen in Mijdrecht. 

Bekijk ook onze tegelcollectie in onze badkamer showroom

In onze badkamer showroom hebben wij een deel speciaal ingericht voor onze enorme en unieke tegelcollectie. Met deze tegels kun je een prachtige sfeer creëren in je badkamer. 

Waarom Intermat?

Onze ervaren adviseurs inspireren, adviseren en helpen je bij het realiseren van jouw droombadkamer. Wij helpen je gedurende het hele traject, van de oriëntatie tot de plaatsing van jouw nieuwe badkamer. Dat is ons talent. Onze klanten beoordelen ons met een 9,0. Daar zijn wij trots op! 

Kom langs voor deskundig advies

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor uitgebreid advies en kom langs in onze badkamer showroom nabij Amsterdam waar al onze badkamers te bezichtigen zijn. 

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid