Badkamer Naarden

Wil jij graag je badkamer vernieuwen en ben je woonachtig in Naarden en omgeving? Dan is onze showroom in Mijdrecht voor jou een goed uitgangspunt!

Op zoek naar een badkamer? Naarden is dichtbij onze showroom!

Een badkamer is een afspiegeling van jouw smaak en een bekroning op de stijl van je huis. Een badkamer is meer dan alleen maar een plek om te douchen. Een mooie badkamer voelt aan als een plek om te ontspannen in je huis in Naarden.

modernebadkamer2.jpg

Onze badkamermerken

Intermat heeft een breed aanbod aan badkamers van kwalitatief hoogstaande merken die tijdloos zijn. In onze badkamer showroom hebben wij onder andere badkamers uitgestald van de volgende merken:

Een grote showroom om je hart op te halen

De showroom van Intermat is te vinden in Mijdrecht. Daar vind je maar liefst 2000 vierkante meter aan inspiratie voor je badkamer. Je vindt er diverse opstellingen, indelingen, sanitair, tegels en combinaties om een goed beeld te geven van hoe je badkamer er thuis uit kan gaan zien. 

Design badkamers Naarden

Voor het allernieuwste design op het gebied van badkamers ben je bij ons op het goede adres. Voor Naarden en omgeving ga je naar Intermat. Bij ons vind je een groot scala aan moderne designbadkamers, met de mooiste kranen, douches, baden en tegels. Een dagje in onze showroom is echt een dagje uit!

Kom je langs bij onze badkamershowroom bij Naarden?

Onze showroom is te vinden in Mijdrecht. Als je een afspraak maakt zal een expert van ons alle tijd nemen om je een passend advies te geven! Voor al je vragen kun je ons bellen via 0297 - 233 533 of stuur een e-mail.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid