Badkamer Leiden

Zoek je een nieuwe badkamer en woon je in Leiden of omgeving? Kom dan eens langs bij Intermat. De totaalleverancier in badkamers bij Leiden. Wij helpen je van begin tot het eind: van het samenstellen van de badkamer die bij je past tot het plaatsen van de badkamer in je woning.

badkamer-leiden.jpg

Voel je thuis in een badkamer van Intermat 

Een badkamer is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij je thuis voelt in je toekomstige badkamer. Samen met één van onze ervaren badkameradviseurs creëer je de badkamer die aan al je wensen voldoet. Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en weer nieuwe energie op kunt doen. 

Voor elke ruimte en budget is er een badkamer op maat

Intermat biedt voor ieder wat wils, van design tot klassieke badkamers en van zeer luxe tot verrassend betaalbaar. Wij helpen je om de badkamer te vinden die perfect aansluit bij jouw stijlwensen en budget. Voor iedere ruimte en elk budget stellen wij een prachtige badkamer samen. 

Badkamer showroom bij Leiden

In onze badkamer showroom in Mijdrecht (bij Leiden) staan diverse badkameropstellingen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Wij vinden het belangrijk dat je de badkamers echt kunt ervaren, zodat je een goed beeld hebt van je toekomstige badkamer. 

Een kleine ruimte voor de badkamer? Geen probleem!

Ook voor de wat kleinere ruimtes hebben wij de mooiste badkamers. Ook weten onze ontwerpers precies hoe zij een badkamer zo in kunnen delen dat hij groter lijkt dan hij werkelijk is. 

Badkamer Leiden: prachtig ontwerp op maat

We helpen je graag de badkamer te vinden die past bij de stijl van jouw woning in Leiden. Op basis van jouw wensen en voorkeuren maken wij een prachtig ontwerp van je toekomstige badkamer. Zo weet je precies hoe je nieuwe badkamer er uit komt te zien.

Wij plaatsen ook badkamers in Leiden

Als je enthousiast bent over het ontwerp, dan komen wij de badkamer bij jou in Leiden plaatsen. We plaatsen uiteraard ook badkamers in de omgeving van Leiden. Wij vinden het belangrijk dat je jarenlang van je badkamer kunt genieten. Daarom laten wij niets aan het toeval over en zorgen wij voor een vakkundige plaatsing.

Kom langs voor deskundig advies 

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor uitgebreid advies en kom langs in onze badkamer showroom nabij Leiden waar al onze badkamers te bezichtigen zijn. 

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid