Badkamer Amersfoort

Intermat is de winkel voor badkamers en sanitair in Amersfoort en omgeving. Ontdek je eigen stijl en sfeer. Het is ons talent om jou te inspireren, adviseren en te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar.

badkamer-amersfoort.jpg

Ontdek je stijl in onze 2000 vierkante meter showroom

Of je nu gaat voor klassiek of modern, luxe of eenvoudig: er is altijd een droombadkamer te vinden bij Intermat. Wij helpen je daar graag bij met onze uitgebreide collectie van topmerken als Cleopatra, Villeroy & Boch, Vola en Grohe.  

Bezoek de showroom

Van maandag tot en met zaterdag ben je welkom in onze showroom in Mijdrecht, waar je je in een walhalla waant van 2000 vierkante meter aan inspiratie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs of kom spontaan langs bij Intermat badkamers Amersfoort.

Intermat biedt naast badkamers ook keukens en tegels

Naast badkamers vind je in onze showroom ook een ruim assortiment aan keukens, tegels en het Mosa Experience Centre. Alles onder één dak, in de mooiste winkel voor badkamers in de omgeving van Amersfoort.

Inspiratie opdoen voor een bezoek aan onze badkamers Amersfoort?

Wil je inspiratie opdoen voor jou badkamer voordat je een bezoek brengt aan onze showroom in Mijdrecht? Neem dan een kijkje op onze speciaal samengestelde inspiratiepagina.

Wat onze klanten vinden van onze keukens Amersfoort

Onze klanten beoordelen ons met een 9.0. Daar zijn wij trots op! Onze klanten delen graag hun ervaringen met je. Lees hier de reacties van Jacqueline en Arno en de familie Muller.

Laat je uitgebreid rondleiden in onze showroom

Wil je een onze showroom in Mijdrecht bezoeken? Dan raden wij je aan om van te voren een afspraak te maken met onze adviseurs. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om al je wensen door te spreken en je vragen te beantwoorden. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een spontaan bezoek.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid