Badkamer Alphen aan den Rijn

Ontdek de ultieme stijl voor jouw badkamer in Alphen aan den Rijn 

In onze showroom kun je je eindeloos laten inspireren en oriënteren voor jouw badkamer in Alphen aan den Rijn. Wij beschikken over verschillende badkameropstellingen in diverse stijlen en sferen. 

Wij verzekeren je dat je bij ons de badkamer vindt die perfect aansluit op jouw wensen en stijlvoorkeuren. Kun je niet wachten? Kijk dan alvast op onze inspiratiepagina.

badkamer-alphen-aan-den-rijn.jpg

Prachtige betaalbare badkamer in Alphen aan de Rijn

Een badkamer hoeft helemaal niet duur te zijn. Kom eens langs bij onze badkamershowroom nabij Alphen aan den Rijn en laat je verrassen door onze prachtige betaalbare badkamers. Wij hebben verschillende stijlen badkamers  van toonaangevende badkamer merken; van design, klassiek tot modern.

Onze badkamermerken

Intermat heeft een breed aanbod aan badkamers van kwalitatief hoogstaande merken die jarenlang mooi blijven. In onze badkamer showroom nabij Alphen aan den Rijn hebben wij onder andere badkamers van de volgende merken opgesteld staan:

Keuze maken voor je badkamer in Alphen aan den Rijn

Voor elke budget en iedere ruimte, groot of klein, stellen onze ervaren adviseurs graag met jou een badkamerontwerp samen die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Zodat je straks je eigen droombadkamer hebt in Alphen aan den Rijn. Kom eens langs voor een afspraak!

Badkamer plaatsen in Alphen aan den Rijn

Wanneer het ontwerp naar wens is plaatsen wij de badkamer bij je thuis in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het plaatsen van een badkamer is vakwerk. Hiervoor hebben wij dan ook de beste vakmensen in huis die dit geheel naar wens en met veel precisie doen. 

Ook verbouwen van een badkamer in Alphen aan den Rijn

Ook voor het verbouwen van je badkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze aanvullende dienstverlening kun je contact met ons opnemen via 0297 - 233 533.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid